Jhonfy Fernandez

[vc_row row_type=”section” type=”full_width” text_align=”center” background_color=”#d9531e”][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Fysiotherapeut Jhonfy Fernandez

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”section” type=”grid” text_align=”left”][vc_column][vc_column_text]

Maak kennis met Veel Beters fysiotherapeut Jhonfy Fernandez.


Waarom de keuze voor fysiotherapie?
“Bij het CIOS werd ik opgeleid tot trainer, je leerde hoe je prestaties kon verbeteren. Als trainer kwam ik in aanraking met blessures, waardoor mijn interesse in blessures, fysiologie en het menselijk lichaam werd gewekt. Dat vond ik toen al erg interessant. Mensen begeleiden doe ik nog steeds, maar gericht op herstel in plaats van op sport. Het leuke aan fysiotherapeut zijn is dat je betrokken bent bij een heel traject. In het begin wilde ik doorstuderen voor orthopedisch chirurg, maar ik zag mezelf niet tien jaar extra in de schoolbanken zitten.”


Hoe kwam je bij Veel Beter Fysiotherapie terecht?
“Dat ging via collega Tim. De eerste keer dat ik langskwam viel de open sfeer me op, zowel onderling als naar de klanten toe. Daarvoor had ik een beeld van grijze kamers en gesloten deuren, hier bleek het tegendeel het geval. Toen ik voor het eerst meekeek viel m’n mond open van verbazing, van bepaalde technische dingen wist ik niet eens dat ze mogelijk waren. Nu zit ik hier sinds augustus 2011, vers van de opleiding vroeg het runnen van een eigen praktijk veel van me. Bovendien staat de behandelmethode hier soms haaks op die van de opleiding. Inmiddels ben ik goed op weg.”


Wat voor (top)sporters behandel je momenteel?
“De handbaldames uit Dalfsen, ze spelen op hoog niveau en hadden diverse klachten waar een aantal weken herstel voor stond. Binnen twee weken konden ze volle bak aan de gang. Natuurlijk kreeg ik hulp van collega’s, desalniettemin was het geweldig om voor elkaar te krijgen. Niet-sporters behandelen vind ik net zo leuk, alleen is het spannend als er veel druk achter een behandeling staat en je een heel specifiek doel moet halen.”


Jhonfy Fernandez snowWat zijn je (sportieve) hobby’s?
“Vroeger voetbalde ik bij dezelfde club als Tim. Dat was in de tweede divisie als laatste man in de verdediging. Destijds had ik wel de ambitie om hoger te komen maar nu bal ik gewoon lekker bij mijn oude club. Snowboarden en fitness vind ik ook heel leuk. Sinds ik bij Veel Beter werk begin ik lezen interessanter te vinden, ik verdiep me in vakgerichte materie en lees zelfs voor mijn plezier. Dat deed ik vroeger echt niet.”


Wat voor ambities heb je nu? 
“Ik hoop nog meer topsporters te behandelen in de toekomst. Net als Camiel wil ik veel reizen en in het buitenland behandelen, daar moet ik dan wel genoeg vertrouwen voor hebben en de nodige capaciteiten.”


Waar ligt je focus nu op?
“Mijn drang naar succes is groot, ik wil het maximale uit mezelf halen. De collega’s pakken me flink aan en helpen me erbij, gelukkig maar: dat heb ik nodig. De teamspirit helpt me hierbij, iedereen staat voor elkaar klaar en ondanks dat we op het juiste moment serieus zijn kunnen we goed onderling dollen. Tijdens mijn stage sloten therapeuten de deuren en zag je elkaar alleen tijdens de lunch, hier werken we transparant en delen we alles. Dat is maar goed ook want ik ben graag onder de mensen, alleen in een kamertje zou ik gek worden.”
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”section” type=”grid” text_align=”center” padding_top=”0″][vc_column width=”1/6″][icons size=”fa-3x” icon=”fa-angle-double-left” type=”circle” border=”yes” link=”http://veelbeterfysiotherapiealmere.nl/george-akpo/” target=”_self” icon_animation=”q_icon_animation” position=”center”][vc_column_text]

Vorige

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_separator type=”transparent” position=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_separator type=”transparent” position=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_separator type=”transparent” position=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_separator type=”transparent” position=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][icons size=”fa-3x” icon=”fa-angle-double-right” type=”circle” border=”yes” link=”http://veelbeterfysiotherapiealmere.nl/niels-bosse/” target=”_self” icon_animation=”q_icon_animation” position=”center”][vc_column_text]

Volgende

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]