TTS-1 The Society Shop kleedt fysiotherapeuten Veel Beter Fysiotherapie 

In een bedrijf waar kwaliteit hoofdzaak is, kan de dresscode niet achterblijven. Veel Beter Fysiotherapie (VBF) gaat daarom een samenwerking aan met de in 1934 opgerichte, Amsterdamse herenmodezaak The Society Shop (TSS). Het volledige team fysiotherapeuten wordt binnenkort exclusief gekleed door TSS. Een buitengewone partnership die in het geheel past bij de buitengewone resultaten van de praktijk.

Camiel van Druten, mede-oprichter van Veel Beter Fysiotherapie:
“VBF is geen reguliere praktijk. De samenwerking met TSS maakt het mogelijk om dat uit te stralen. De stijlvolle outfits zijn een mooie aanvulling op wat we nastreven: fysiotherapie op het hoogste niveau. De kleding wordt een mix van klasse en sportiviteit: de perfecte uitstraling die hoort bij een topproduct als VBF.”

Over Veel Beter Fysiotherapie
Veel Beter Fysiotherapie is een baanbrekende fysiotherapiepraktijk in Almere, gericht op de behandeling van (inter)nationale (top)sporters. De continu groeiende praktijk staat bekend om de innovatieve behandelingsmethoden en de aanzienlijk verkorte herstelperiodes. Veel Beter Fysiotherapie is grondlegger van de Multiple Link Therapy.

TTS-5

Tagged , ,